Ik had mijn telefoon in de douche op de tegels kapot laten vallen waardoor het scherm gebarsten was geraakt en mijn beeldscherm zwart bleef. Ik wilde daarom op het internet op zoek gaan naar een telefoon zaak bij mij in de omgeving van Tilburg. Ik kreeg erg veel zoekresultaten toen ik op het internet op zoek ging naar een telefoon zaak. Ik had een aantal websites met elkaar vergeleken omdat ik graag het voordeligst uit wilde zijn. Nadat ik een aantal websites met elkaar had vergeleken kwam ik uit op de website van iPhone APK.

iPhone APK

Website van iPhone APK

De website van iPhone APK is erg overzichtelijk en je kan de informatie waar je naar op zoek bent erg gemakkelijk vinden. Ze hanteren onder andere erg lage prijzen aan wat ik natuurlijk erg aantrekkelijk vond. Ze bieden de klanten ook erg goede service omdat ze onder andere de reparaties uitvoeren met alleen maar 100% originele onderdelen. Op de onderdelen die er tijdens de reparatie vervangen zijn. Ik besloot nadat ik deze informatie had gelezen om langs de winkel te gaan om mijn telefoon te laten repareren. Ik werd erg vriendelijk geholpen. Ik kon in de winkel wachten terwijl mijn telefoon werd gemaakt.

Door Redactie