Myphone Arnhem logo

Mijn vriend had zijn telefoon een aantal dagen geleden laten vallen waardoor er een barst in het scherm was gekomen en het geluid het niet meer goed deed. Daarom ging we ook op het interne top zoek naar een goede telefoon zaak. nadat we een tijdje op het internet hadden gezocht kwamen we terecht op de website van Myphone Arnhem.

Garantie op de vervangende onderdelen

De website van Myphone Arnhem is erg goed en super voerzichoijk. Op de website van het bedrijf is erg veel informatie te vinden over het bedrijf zelf en over de dienst die het bedrijf aanbiedt. Op de website staat onder andere ook vermeld dat het bedrijf 6 tot 12 maanden garantie aanbiedt op de onderdelen die er tijdens de reparatie vervangen worden. Dit sprak ons erg aan waardoor mijn vriend besloot om zijn telefoon bij Myphone te laten repareren.   

Ons bezoek aan de winkel

We hadden vervolgens een bezoek aan de winkel van Myphone gebracht. We werden erg vriendelijk te woord gestaan door een van de medewerkers. De telefoon van mijn vrienden erg snel en voor een voordelige prijs gerepareerd. Daarom zijn we ook erg tevreden over Myphone.

Door Redactie