ADAudit Plus

Als we er van uit kunnen gaan dat jij je eigen onderneming hebt, dan is het belangrijk om je data goed te kunnen beschermen. Daarom ga jij vandaag alles te weten komen over wat ADAudit Plus precies is en waar het voor gebruikt wordt. Het Is complete, gemakkelijke windows auditing van domain controllers, of te wel DC’s, overige servers, printers, workstations, FileServers, EMC en nog veel meer. Klinkt natuurlijk allemaal heel ingewikkeld, maar na het lezen van deze tekst weet jij precies wat je nodig hebt. Deze audit werkt makkelijk, snel en is een krachtige IT tool tegen datalekken. 

ADAudit Plus, de handige windows auditing tool van ManageEngine, is een zekere must have als het gaat om de beveiliging voor security en audit managers. Active Directory is een must have als het gaat om alle organisatorische activiteiten. Ook de wijzigingen worden bijgehouden, geverifieerd en gecontroleerd om er zeker van te zijn dat het een veilige IT security management is. Maar helaas is de originele Active Directory niet voldoende uitgerust om de controle van onder andere scripts en command tools uit te voeren.

ADAudit Plus

Wat kan de Audit voor jou betekenen?

Er zijn zo ongeveer 50 verschillende functionaliteiten waar ADAudit Plus jou mee kan helpen. Je kunt meldingen op ingestelde gebeurtenissen rechtstreeks ontvangen, dit is natuurlijk hartstikke handig. Ook helpt het bij de management van historie en toegang van de wijzigingen op de Active Directory, Group en Policy objecten. Hopelijk heb jij nu een beter beeld van wat de AD voor jou kan betekenen.

Door Redactie