Heb jij net een nieuwe laptop of computer gekocht en ben je bang dat er virussen zijn die uiteindelijk jouw pas gekochte laptop of computer gaan hacken? Dan ben je aan het juiste adres! Het is van groot belang dat je weet wat je daartegen kunt doen.

Er zullen in dit artikel meerdere security systemen worden uitgelegd. Het is belangrijk dat je het verschil tussen de systemen weet en dat je niet zomaar uit angst een pakket koopt dat misschien helemaal niet goed bij je laptop past.

 McAfee Antivirus Plus 1 pc

Als je op zoek bent naar een beveiligingssysteem voor je laptop, is het McAfee Antivirus Plus 1 pc-systeem misschien wel iets voor jou. Zoals eerder vermeld is het erg belangrijk, al helemaal in deze tijd waar erg veel online gaat, dat je jezelf en je familie beschermt tegen cyberaanvallen. Zo bescherm je jezelf en je gezin tegen virussen, malware, spyware en ransomware. Hiervoor zit je goed met dit pakket! Met dit McAfee Antivirus Plus 1 pc pakket, ben je gegarandeerd beschermd tegen deze verschillende vormen van cyberaanvallen.

Maar hoe werkt dit pakket? Door de combinatie van de antivirussoftware, privacy en identiteit tools en functies springt dit pakket zeker boven de rest uit. Deze software kan op wel tien verschillende apparaten geïnstalleerd worden! Bij het McAfee Antivirus Plus 1 pc-pakket, zal het ook niet uitmaken welk besturingssysteem er wordt gebruikt. Dit kan verschillen van Windows, Mac, IOS tot Android!

Ook het installeren van deze software is niet lastig. Mocht je problemen hebben bij het installeren, kun je altijd contact opnemen met het bedrijf waar je de software hebt gekocht. 

Een sterk Bitdefender total security systeem

Zoals eerder vermeld, is het erg belangrijk dat wanneer je veel gebruik maakt van een computer of laptop, je weet hoe je jezelf beschermt tegen virussen of cyberaanvallen. Het is namelijk niet fijn als iemand ineens kan meekijken of je hele computer of laptop hackt waardoor je al je privégegevens kwijtraakt.

Als je het Bitdefender pakket wilt installeren, is het van belang dat je dit doet door het stap voor stap te downloaden. Mocht het alsnog niet lukken terwijl je wel elke stap hebt gevolgd, dan kun je hulp vragen aan het bedrijf waar je de licentie hebt gekocht. 

Wanneer je kiest voor het Bitdefender total security systeem, ontvang je één pakket dat je op wel vijf verschillende apparaten kunt installeren. Zo zijn jij en de rest van je gezin veilig voor cyberaanvallen op alle digitale apparaten!

Als je kiest voor het Bitdefender total security systeem maak je gebruik van enkele grote voordelen. Dit zijn enkele van deze voordelen:

–        Het is een eenmalige aankoop.

–        Extra bescherming doordat de nieuwste technieken gebruikt worden.

–        Geschikt voor één apparaat, maar ook op vijf apparaten te downloaden.

–        Beveiliging voor een VPN.

–        Je kunt sneller werken doordat je een beveiligingssysteem hebt.

–        Er is de mogelijkheid voor toezicht op kinderen. 

Kun je deze antivirussoftware ook gebruiken als je een oude computer hebt?

Er zijn veel mensen die een vrij oude computer hebben. Als dit het geval is, kan dit in verschillende situaties voor problemen zorgen. Dat komt voornamelijk doordat het besturingssysteem van je computer ook vrij oud is. Hierdoor loop je het risico dat bepaalde programma’s dit niet meer ondersteunen waardoor je ze niet meer kunt gebruiken. Bij antivirussoftware hoef je hier echter niet bang voor te zijn. Het zou dan zo kunnen zijn dat bepaalde virusscanners jouw versie van Windows niet meer ondersteunen, maar in principe zou dit geen probleem moeten zijn. Is dit wel een probleem, dan is het misschien een goed idee om Microsoft Windows 10 Home aan te schaffen en te installeren op je computer. Zo weet je zeker dat je nog jaren vooruit kunt met je besturingssysteem en antivirussoftware.

Door Redactie