Administratiekantoor Heylo logo

Mijn vriendin is sinds kort de trotse eigenaresse van haar eigen bedrijf. De administratie kostte haar echter erg veel tijd. Daarom besloten we ook om op het internet op zoek te gaan naar een goed administratiekantoor dat haar boekhouding over zou kunnen nemen. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren geweest kwamen we terecht op de website van administratiekantoor Heylo.

Veel zoekresultaten op het internet

Toen we op het internet op zoek gingen naar een administratiekantoor bij ons in de buurt kregen we erg veel zoekresultaten. Nadat we een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van administratiekantoor Heylo ons het meeste aan. De website is erg overzichtelijk op de website is erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf aan te bieden heeft. De informatie die op de website te vinden is sprak ons beide erg gaan waardoor we besloten om contact op te nemen voor een kennismakingsgesprek.

Super goed kennismakingsgesprek

We konden al erg snel terecht voor een gesprek met administratiekantoor Heylo. Tijdens het gesprek werd ons alles uitgebreid en vriendelijk uitgelegd. De tarieven die het kantoor hanteert spraken ons ook erg aan. Daarom besloot mijn vriendin ook om een boekhouder van administratiekantoor Heylo in te huren voor de administratie.

Door Redactie