rondomwerk

Ik werk al een aantal jaar bij een bedrijf bij mij in de buurt als accountant. Ik ging in de eerste jaren met erg veel plezier naar mijn werk toe alleen ik functioneerde sinds een aantal maanden een stuk minder goed. Mijn werkgever leek het daarom ook een erg goed idee om een re-integratiebureau te benaderen voor mijn probleem en  samen te zoeken naar een oplossing.

re-integratiebureau

Meer informatie op de website

Toen ik thuis kwam van het werk ging ik zelf ook op het internet op zoek naar meer informatie over een re-integratiebureau want ik wist niet precies wat dit inhield. Ik kreeg erg veel zoekresultaten en ik had een aantal websites bezocht en met elkaar vergeleken voordat ik uitkwam op de website van Rondom Werk. Het bedrijf beschikt over een erg goede en overzichtelijk website. Ik kon alle informatie waar ik naar op zoek was erg gemakkelijk vinden. Ik had het idee om dit bedrijf te benaderen aan mijn werkgever voorgelegd en het leek hem ook een erg goed idee. We waren samen in gesprek gegaan en ik had alle problemen op tafel gelegd waar ik tijdens het werk tegenaan liep. Het leek ons allemaal een erg goed idee om mij een andere functie te geven binnen het bedrijf. Ik ging sinds dat ik deze nieuwe functie heb weer elke dag met plezier naar mijn werk toe. Ik ben nu op het werk een stuk energieker en ik functioneer weer erg goed. Ik ben daarom erg tevreden over Rondom werk en over de goede klantvriendelijkheid die zij ons geboden hebben.

Door Redactie

Gerelateerd bericht