DGDO_logo

Heeft u last van cyberincidenten of aanvallen? Heeft u geen toegang tot uw netwerk meer en bent u bang dat uw informatie weg gaat? Neem dan even contact op met De Gezonde Digitale Organisatie. Kijk voor meer informatie op https://degezondedigitaleorganisatie.nl/.

Wat doet de DGDO

Ons bedrijf helpt andere organisaties met het beschermen van hun informatie en website. Het aantal cyberincidenten neemt erg snel toe. Veel bedrijven zijn al getroffen en schakelen na het incident pas hulp in bij ons. Wij willen graag deze incidenten voorkomen. Neem daarom niet na een incident contact op met ons. Maar doe dat alvast van te voren. Zodat u er geen last van krijgt.

Security awareness

Cyberincident

Een cyberincident is dat een ander persoon toegang krijgt tot uw computer. Meestal gebeurd dit door middel van hacken, phishing of computervirussen. Deze hacker heeft dan toegang tot uw thuisnetwerk en alle daarmee verbonden apparaten zoals telefoons, ipads etc. De daarop opgeslagen gegevens gaan vaak verloren. Het zou erg zonde zijn als zoiets bij u gebeurd. Soms merkt u niet eens dat iets gaande is met uw netwerk of pc. Om het sowieso te voorkomen, neem dan alvast contact met ons op.

Contact

Als u nog vragen heeft, neem dan even contact op met ons. U kunt bellen op 088-633 1070. Ook kunt u het contactformulier invullen op de website en dan maken we een afspraak. Bij de meeste mensen is het gelukt om de aanvallen op te lossen. Dus twijfel niet en neem even contact op met ons.

Door Redactie

Gerelateerd bericht