dutchblue

Ik ben sinds een aantal dagen de trotse eigenaar van een eigen bedrijf. Het leek mij een erg goed idee om op het internet op zoek te gaan naar een online marketingbureau die mij zou kunnen helpen met het verbeteren van mijn website.

Veel zoekresultaten op het internet  

Toen ik op het internet op zoek ging naar een online marketingbureau kreeg ik erg veel zoekresultaten. Ik wilde graag een aantal websites bezoeken en met elkaar vergelijken voordat ik over zou gaan tot een keuze. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken kwam ik terecht op de website van Dutch Blue. De website van het bedrijf is erg goed en overzichtelijk. Op de website is ook super veel informatie te vinden over de veel verschillenden diensten die het bedrijf aanbiedt. Het bedrijf biedt ook webdesign aan. Dit sprak mij erg aan en daarom besloot ik ook om contact met het bedrijf op te nemen.

online marketingbureau

Erg vriendelijk en goed geholpen door Dutch Blue

Ik werd door een van de medewerkers erg vriendelijk te woord gestaan en ik kon erg snel terecht voor een gesprek. Tijdens het kennismakingsgesprek werd ik uitgebreid geholpen en werd mij erg goed en duidelijk uitgelegd wat het bedrijf mij te bieden heeft. Na het gesprek  besloot ik om mijn website te laten verbeteren door Dutch Blue. Het bedrijf had mijn website erg snel geoptimaliseerd en ik ben erg tevreden met het resultaat. Daarom ben ik ook erg tevreden over Dutch Bleu en over de manier waarop het bedrijf mij geholpen heeft.

Door Redactie