Dutch Blue

Ik ben sinds een aantal weken de trotse eigenaar van een eigen bedrijf in Rotterdam. Ik heb een marketing studie afgerond dus ik weet als geen ander dat online marketing een van de belangrijkste punten is van een bedrijf. Daarom ging ik ook op het internet op zoek naar een goed marketing bureau. Toen ik hier op het internet naar op zoek ging kreeg ik erg veel zoekresultaten. Nadat ik een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken kwam ik uiteindelijk uit op de website van Dutch Blue.

Dutch Blue

Website van Dutch Blue

Toen ik terecht kwam op de website van Dutch Blue kwam ik terecht op een erg goede en overzichtelijke website. Op de website is erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf precies aan te bieden heeft. De informatie waar je specifiek naar op zoek bent kan je ook allemaal erg gemakkelijk vinden. Het bedrijf vind gretigheid en op een uniek manier werken erg belangrijk. Deze informatie sprak mij allemaal erg aan waardoor ik besloot om contact op te nemen met het bedrijf. Ik werd erg vriendelijk te woord gestaan door een van de medewerkers. Ze zorgen nu sinds een aantal maanden voor de online marketing van mijn bedrijf. Ze hebben al erg veel resultaat geboekt en ik heb zelf ook al een erg hoog aantal klanten daardoor binnen gehaald. Daarom ben ik zelf ook erg tevreden over de diensten die Dutch Blue mij geleverd heeft. Ik raad het daarom ook aan iedereen aan die op zoek is naar een goed marketing bureau.

Door Redactie

Gerelateerd bericht