logo Hosted XL

VoIP-bellen is de oplossing voor elk bedrijf. Meer daarover leest u hieronder.

HostedXl en VoIP-bellen

HostedXl verzorgd vanaf nu ook VoIP-bellen. Zeer voordelige oplossing voor elk bedrijf. Dat komt omdat je geen vaste telefoonlijn meer nodig hebt en je daardoor via een internetverbinding belt. HostedXl is het bedrijf die u het beste kan helpen met de omschakeling van uw vaste telefoonlijn naar VoIP-bellen.

HostedXL heeft nog een aantal andere werkzaamheden

  • ICT
  • Beveiliging
  • Internet
  • Telefonie
voip bellen

Wat is VoIp-bellen?

VoIP bellen is een vervanger voor het bellen met een vaste telefoonlijn u maakt dan gebruik van een internetverbinding. HostedXL kan alles voor uw regelenen wanneer u wilt overstappen naar VoIP verbinding. Een heel groot voordeel is dat u veel minder kosten heeft omdat het niet mee犀利士 r via een vaste lijn gaat. Bellen is iets wat veel bedrijven veel doen en jaarlijks ook vaak veel kosten aan zijn verbonden met VoIP is dat voor in Nederland minstens 30% minder en in het buitenland 70% minder. Een heel groot voordeel is ook dat bellen tussen de vestigingen helemaal gratis is.

wilt u overstappen?

Wilt u overstappen naar VoIP-bellen. Omdat het voordeliger is en u daarmee veel kosten bespaart. Het is voordelig voor alle soorten bedrijven maakt niet uit hoe groot het bedrijf is. Wanneer u daarvoor kiest, regelt HostedXL alles voor u van het opzeggen van uw oude telefoon verbinding tot aan het aanleggen en aansluiten van de internetverbinding voor VoIP-bellen.

Door Redactie

Gerelateerd bericht