Logo whiteboard Expert

Mijn tante is sinds een aantal weken de trotse eigenaresse van haar eigen bedrijf. Ze wilde voor haar vergaderingen op het kantoor graag een whiteboard kopen zodat zij hier handig en overzichtelijk dingen op kon uitleggen. Daarom gingen we ook samen op het internet op zoek naar een bedrijf dat dit aanbiedt. Nadat we een tijdje op het internet op zoekw aren gegana kwamen we terecht op Whiteboard-expert.nl 

Terecht gekomen op de website van Whitebord Expert

Toen we terecht kwamen op Whiteboard-expert.nl kwamen we terecht op een erg goede en overzichtelijke website. Op de website is zeer veel informatie te vinden over wat het bedrijf aan te bieden heeft en belangrijk vindt. Ook is het klant gemiddelde van een 8,6 op de website vermeld. Dit sprak ons beide erg aan waardoor we besloten om maar een een kijkje te nemen in het assortiment van het bedrijf. Het bedrijf bedient een erg groot assortiment aan waardoor we erg veel keuze hadden tussen zeer veel verschillende whiteboards. Nadat we een aantal whiteboards met elkaar hadden vergeleken besloot mijn tante om over te gaan tot een aankoop. 

Whiteboard-Softline-profiel-8mm-gelakt-staal-wit

Zeer voordelig en snel geleverd

Het whiteboard dat zij had gekocht werd aangeboden voor een erg voordelige prijs en werd snel geleverd. Daarom zijn we allebei ook erg tevreden over het whiteboard dat mijn tante bij Whiteboard Expert heeft gekocht. We raden het bedrijf daarom ook absoluut aan iedereen aan die op zoek is naar een vroege whiteboards. 

Door Redactie