zie artikel
zie artikel

The Masked Singer is inmiddels alweer enkele jaren op televisie. Daardoor zijn er al de nodige deelnemers voorbij gekomen. Dit waren natuurlijk veel bekende zangers en artiesten. Daarnaast zaten er ook enkele opvallende deelnemers tussen uit hele andere branches. Het waren echter wel vooral Nederlandse deelnemers. In andere landen is dit wel anders. Daarom is het interessant om eens te bekijken of er ook in Nederland plannen zijn voor buitenlandse deelnemers om mee te doen.

zie artikel

Eerdere buitenlandse deelnemers

Er zijn in het verleden al deelnemers geweest die van origine niet uit Nederland komen, maar wel een link met Nederland hebben. Zo komt hardloper Churandy Martina eigenlijk van Curacao, ook al komt hij voor Nederland uit in internationale wedstrijden. Daarnaast zaten Gert en Viktor Verhulst in één van de specials in de afgelopen jaren. Deze vader en zoon zijn natuurlijk echter wel Vlamingen. Wel is het zo dat deze deelnemers wel allemaal een sterke link met Nederland hebben. Dat is in de rest van de wereld echter wel anders.

Deelnemers uit andere landen

In andere landen is het wel anders. Zo deden in het derde seizoen in Australië de Amerikaanse zangeressen Anastacia en Macy Gray mee. Ook deed de Engelse ex-voetballer Vinnie Jones mee. In België deed in het tweede seizoen de Ierse zanger en songfestival-winnaar Johnny Logan mee. In Frankrijk deed de zanger Dave mee in het tweede seizoen. Dave is natuurlijk gewoon in Nederland geboren, maar trok al heel jong naar Frankrijk om daar zanger te worden. In Duitsland deed Angelo Kelly van de Iers-Amerikaanse zingende Kelly Family mee.

Hoe zit dat in Nederland?

Zo zijn er dus al verschillende internationale beroemdheden in andere landen opgedoken om mee te doen aan het programma. Dit maakt het natuurlijk extra interessant, want daardoor wordt het element van verrassing groter en wordt het raden nog moeilijker. De vraag is dus of dit ook in Nederland gaat gebeuren. Voor dit moment is daar nu niets over bekend. Dat is natuurlijk ook logisch, want er wordt nooit iets losgelaten over de deelnemers. Het kan dus best zijn dat er op enig moment een buitenlandse beroemdheid blijkt mee te doen.

Door Redactie

Gerelateerd bericht